Van hel naar hemel

Ik ben een man van 59 jaar en heb jarenlang geleden aan gewrichtspijnen. Mijn moeder had last van artrose dus was het eigenlijk vanzelfsprekend dat ik ook die kant op zou gaan. Het vervelende van de zaak was dat ik in tegenstelling tot mijn moeder een zeer actief mens ben en daarnaast veel van sporten houd wat met zich meebrengt dat het voor mij dus heel moeilijk is om stil te zitten. Ik was eraan gewend om in de weekenden te gaan joggen en daarnaast ben ik ook een fan van yoga. Toen ik de pijn in mijn gewrichten begon te voelen was het joggen echter niet zo plezierig meer, laat staan de yoga oefeningen.

Iedere keer als mijn arts een bezoekje gaf kreeg ik hetzelfde te horen, niet meer joggen en geen yoga meer en bovendien hoorde het bij mijn leeftijd en leerde ik er na verloop van tijd wel mee te leven! Vaak kon ik mijn bed niet uit of kon ik zelfs niet slapen en bleef ik liever in mijn luie stoel zitten tot de volgende morgen. Daarnaast had ik ook nog eens het probleem dat wanneer ik de tabletten innam die ik van mijn arts had gekregen een uur later krom lag van de maagpijn. Dit heb ik echter toch een aantal jaren volgehouden en had me dan ook al bij mijn lot neergelegd totdat ik op een zondagmorgen een praatje maakte met mijn buurman terwijl ik Sami( de hond) uitliet. Hij vertelde mij over zijn artrose en dat er meerdere in zijn familie waren die er mee te kampen hadden. Echter mijn buurman zag er zo fris en opgewekt uit dat het leek alsof hij niets mankeerde. Waarop ik vroeg wat voor soort tabletten hij van zijn huisarts kreeg met als doel dezelfde te vragen aan mijn arts.

CBD olieCBD olie

Zijn antwoord was totaal niet wat ik verwachtte. Nee buurman zei hij, ik neem al een hele poos niets meer van die troep in, sinds ik van mijn dochter CBD olie heb gekregen. CBD olie??? Wat is dat voor iets vroeg ik hem. Dat zijn druppels die ze uit wiet halen en daarmee ben ik van mijn pijn afgekomen. Ik bedankte mijn buurman voor de tip en draaide rechtsomkeert naar huis, daar moest ik natuurlijk meer van weten! Na even op het internet gezocht te hebben kwam ik erachter dat CBD olie van de cannabisplant wordt gemaakt en dat het niet alleen goed is voor artrose en gewrichtspijn maar ook voor een heleboel andere aandoeningen. Op de cbdwietolieshop hebben wij veel informatie kunnen vinden over CBD olie en wiet olie.  Mijn vrouw was er eerst nogal sceptisch over maar gebruikt het nu ook omdat ze last had van slapeloosheid, waarvoor ze pillen kreeg om in slaap te vallen en had ze weer andere nodig om wakker te worden. Met de CBD olie druppels ben ik van mijn gewrichtspijn af en ook al ga ik niet meer joggen wandel ik wel lange afstanden en heb ik me zelfs bij een wandelclub aangesloten in Zoetermeer. Heerlijk om van die pijn af te zijn en weer gewoon van je leven te kunnen genieten zonder iedere morgen een cocktail van geneesmiddelen in te hoeven nemen. Ik voel me nu dan ook letterlijk in de hemel en genieten ik samen met mijn vrouw weer opnieuw van het leven.