Kinderkleding kopen

Kinderkleding kopen ja leuk!

Als moeder zijnde van drie kinderen en echtgenote van een doodgoeie man dachten de meeste mensen in mijn omgeving dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Arie vertrok s´morgens al vroeg naar zijn werk dus die had ik niet de hele dag in huis en daarnaast was hij ook nog eens heel gemakkelijk en maakt nooit ergens een punt van. Echter wat betreft mijn kinderen dat is een ander verhaal en het bleek dan ook vaak dat ik hun niets goed kon doen. Ze lusten geen erwtjes en ook geen witlof en daarnaast vonden ze alles saai of begonnen om niets te gillen in een winkel of restaurant enz. ach het zijn maar kinderen wordt er dan vaak gezegd.

Het lijkt erop dat de kinderen van nu nergens meer tevreden mee zijn of zoals mijn moeder zegt ze zijn te verwend. Ik kan mezelf nog goed herinneren dat wanneer ik mijn bord niet leeg at ik ook niet van de tafel af mocht om te gaan spelen. Tegenwoordig vinden we dat te streng en willen we dit leed onze kinderen niet aandoen maar ik heb wel aan mijn moeder te danken heb dat ik nu ook nergens meer vies van ben en alles met plezier naar binnen werk.

Een ander probleem is kinderkleding kopen. Tegenwoordig wordt er gezegd dat je je kinderen zelf hun outfits moet laten uitzoeken want dat bevorderd de zelfstandigheid van het kind. Allemaal leuk en wel maar een rood rokje met knalgele maillots en een blauwe bloes met een animalprint is nou niet echt een fantastische outfit om ze mee naar school te sturen, waarvoor ik dus meestal zelf de kleren kies en ervoor zorg dat ze er op zijn minst fatsoenlijk bijlopen. Een middagje shoppen met mijn kinderen was dan ook steeds weer opnieuw een hel. Ze wilden de kleren niet aanpassen of liepen rechtstreeks de winkel weer uit wanneer ze vonden dat er niets naar hun smaak bij hing. Soms kwam ik dan met lege handen, een slecht humeur en doodmoe weer thuis en zakte de moed me vaak in de schoenen om het nog maar een keer opnieuw te proberen.Name it kinderkleding

Op een dag was ik het echt zat en terwijl we met zijn allen aan de tafel zaten liet ik mijn man en kinderen weten dat ik er echt geen zin meer in had om nog nieuwe kleren voor ze te kopen en dat als ze aan een nieuwe outfit toe waren dan maar met pappa moesten gaan winkelen. Arie keek me van de andere kant van de tafel met een open mond aan en mijn kinderen deden hetzelfde zonder ook maar iets te zeggen. Blijkbaar merkten ze mijn woede ook al probeerde ik me zo rustig mogelijk te houden aan tafel. Arie keek naar mijn kinderen en antwoordde “geen probleem”  liefje. Goed zo! Dacht ik bij mezelf laten we kijken wat Arie ervan terecht brengt.

Tot mijn enorme grote verbazing zag ik 3 dagen later mijn kinderen schitterend gekleed waren met leukste trendy outfits die bovendien ook nog eens allemaal combineerden. Wanneer had hij dat voor elkaar gekregen? vroeg ik mezelf af. Hij was het huis niet uit geweest en mijn kinderen ook niet. Ik belde zijn moeder om erachter te komen of dat zij soms de schuldige hiervan was maar ook dat bleek niet zo te zijn en mijn moeder woonde veel te ver weg om hieraan een handje geholpen te hebben. Toen ik Arie om een uitleg vroeg vertelde hij mij dat een collega hem een website had aanbevolen waarop je bijna alle merken van kinderkleding kunt vinden en je samen met je kinderen heerlijk online kunt shoppen zonder het huis uit te hoeven. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan daar zelf niet aan gedacht te hebben. Op een avond hebben ze samen een aantal outfits uitgezocht van Nameit kinderkleding die niet alleen hartstikke leuk zijn maar ook nog eens het voordeel hebben dat alle kledingstukken combineerbaar zijn. De fantastische designs en frisse kleurtjes zorgde ervoor dat mijn kinderen er tip top uitzien en ze dol zijn met de super trendy looks van Name it.

Nu shop ik regelmatig samen met mijn kinderen online en maken we er met ons allen een gezellige middag van, ongelofelijk! Meestal zijn het outfits van Name it omdat ze dat zelf een cool merk vinden en ben ik ondertussen gelukkig van al dat geslenter en gezeur af. Mijn raad? Ga online kinderkleding kopen en bespaar je een hoop ergernis.